ΑΝΑΣΑ-2
Γενική περιγραφή
Για να διαβάσετε σχόλια επισκεπτών μας πατήστε εδώ!

www.booking.com

Στην είσοδο του πανέμορφου γραφικού χωριού Βυζίτσα, στο όρος Πήλιο, βρίσκεται το παραδοσιακό ξενοδοχείο «Στώικος». Το ξενοδοχείο μας αποτελείται από δύο οικήματα, που έχουν κατασκευαστεί ακολουθώντας πιστά την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του τόπου, με σεβασμό προς το φυσικό κάλλος και την πλούσια βλάστηση που προσφέρει το Πήλιο, καθώς και την υψηλού επιπέδου διαμονή σας.Κρεμασμένο σαν αετοφωλιά στο Πήλιο πάνω από τον Παγασητικό κόλπο, σε υψόμετρο 500 μέτρων, το ξενοδοχείο Στώικος χαρίζει από όλα του τα μπαλκόνια, τα χαγιάτια και τις πλακόστρωτες αυλές θέαμα μοναδικό και γαλήνη ψυχής.

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου μας στην Βυζίτσα, στο Πήλιο το βουνό των κενταύρων, χαρίζει στον επισκέπτη μια απαράμιλλη θέα προς τη θάλασσα, τον Παγασητικό κόλπο και τα απέναντι νησιά. Ολόγυρα, η ομορφιά της πλάσης που μόνο το Πήλιο μπορεί να προσφέρει, ο κήπος με τα δέντρα και τα πολύχρωμα λουλούδια, συντελούν σε μια ανεκτίμητη επαφή με τη φύση κ προσφέρουν τα μέγιστα στην διαμονη σας.

Επιπλέον, το φιλικό περιβάλλον, η σωστή εξυπηρέτηση, το πλήθος των παροχών κι οι προσιτές τιμές καθιστούν το ξενοδοχείο μας ένα ιδανικό τόπο διακοπών για όσους θέλουν να απολαύσουν άνετη και ευχάριστη διαμονη στο πανέμορφο Πήλιο.

Η αγάπη του μάστορα Στώικου Κωνσταντίνου για την παραδοσιακή τέχνη τον οδήγησε στο Πήλιο, όπου και συνέβαλε στην αναστύλωση των παλιών κτιρίων πλέον ως ξενοδοχεία. Ορμώμενος από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Καμαρωτό Σερρών, συνδύασε τη γνώση και την εμπειρία του με την τοπική αρχιτεκτονική, δημιουργώντας με περισσό μεράκι εναν ιδανικό τόπο διαμονης, που εναρμονίζει την Μακεδονική φιλοξενία με την ομορφιά του Πηλίου.

Σας περιμένουμε με χαρά στο Ξενοδοχείο Στώικος στο μαγευτικό Πήλιο, και στο χωριό μας την βυζίτσα, με τα πάμπολλα ξενοδοχεία και το βραβείο του χρυσού μήλου για τον καλύτερα παραδοσιακά διατηρητέο οικισμό για να σας φιλοξενήσουμε κ να φροντίσουμε να έχετε μια αξέχαστη διαμονη.


Σε εφαρμογή των διατάξεων του ν.4070/2012 (Φ.Ε.Κ. 82 Α) ο αριθμός Μητρώου της Επιχείρησης (ΜΗ.Τ.Ε.) που έχει λάβει από τον Ε.Ο.Τ. το ξενοδοχείο ΣΤΩΙΚΟΣ είναι: 0726Κ013Α0204400

Για περισσότερες πληροφορίες για διαμονη σε ξενοδοχεία σε ολα τα χωριά του πηλιου.
Επικοινωνία
Βυζίτσα Πηλίου
Tηλ: ( +30 ) 24230 86406, 6972533807 & 6948855616
Κιν: 6972533807 & 6948855616
Fax: ( +30 ) 24230 86406
e-mail: stoikoshotel@hotmail.com

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Ακολουθήστε μας
developed and powered by think.gr